Pure Essence

Frisk och Skönhets Terapi


(Ny hemsida lanseras inom kort)Kristallkropps Aktivering


Kristallkropp aktivering är en metod för att höja vibrationen i ditt energisystem. När du har din kristallkropp aktiverad är du i din högsta tänkbara mediala förmåga. ( Kom ihåg att det handlar om att förstå den också, du får inga kunskaper du inte är redo för) Det är lättare att både manifestera och skapa det du vill i ditt liv. Kristallkroppen är vår intuitiva del. Det är inte bara med tredje ögat vi har en dimensionell kontakt utan med varje aura kropp i vårt energisystem.

Kristallkroppen aktiverar 49 dimensioner som hör till ditt personliga jag. När du har ett starkt energisystem då får du en transformation till en högre vibration och det är den som finns i din ljuskropp.

De esoteriska kristallerna jag använder har också en funktion att de transformerar, tar bort negativ och tung energi i ditt energisystem. Du får på så sätt en vibrationshöjning. Det är viktigt att du lever i och tar ansvar för ditt eget liv ,det du sänder ut och tolkar in att du inte skapar nya draman. På så sätt kan du bibehålla en hög vibration.


Investering: 550 kr


Så här går det till:

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Minnen och bilder som kommer upp låter du bara fara förbi. Det du släpper taget om kan du bli medveten om. Fortsätt bara att andas och låt processen och energin jobba med dig.

Du kan mejla tillbaka och skriva vad du upplevt och hur det känns. Det är bra att kunna sätta ord på sin upplevelse så därför rekommenderar jag att du gör det.

Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till


Behandlingen tar ca 45 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.

0