Pure Essence

Frisk och Skönhets Terapi


(Ny hemsida lanseras inom kort)2012 startade min medvetna resa i mig själv och Tidig Höst 2013 påbörjade jag min medvetna resa inom energiernas härliga värld, jag började då en utbildning vid Svenska energiskolan i Uppsala,Energipedagog-en härlig resa under 1 år där bla qigong,olika andningstekniker,meditationer och kroppens meridian system ledde mig vidare i förståelse om vad energi handlar om, att allt ÄR energi ,att energi ÄR vibrationer på olika frekvenser - olika medvetande plan ,vilket blev startskottet till fortsättningen på min resa inom energiarbete.

Chris och Marina som leder den utbildningen är för mig fantastiska energilärare och inspiratörer.

Senare del av Våren 201 började jag min andra del inom Healing. Jag mötte två fina kvinnor som arbetade med en healingmetod som en utav kvinnorna kanaliserat.-Clear Balance. Detta hjälpte mig på en ny nivå att komma närmre mig själv och min egen kärna, vilket också ledde till att jag utbildade mig i metoden.


För mig är det viktigt att själv vara medveten och en ljus kanal för att kunna hjälpa till på din resa till medvetenhet.


Jag uppdaterar mig kontinuerligt med både healing, kurser och bredare utbildningar för att öka min medvetenhet och hålla mig i hög frekvens.


Jag har även andra alternativa energi metoder jag studerat praktiserat och idag arbetar med,såsom

Esoterisk rådgivare-Medium-Änglamedium

öronakupunktur, Energibalansering med viss kunskap från Kinesiologin, Lymfmassage, Koppning, Reiki 1 2 och 3-Reiki Lärare, Meridian Flush , Guld och Silver Violetta Flamman,Quan yin, Helande Massage,

Sann Essens Änglamedvetande , Kosmisk omprogrammering , Ängla Medium , Ängla Massage

Nefertiti kosmisk healing , Aroma Terapi

mm


Jag tror aldrig vi blir riktigt full lärda, att ha ett brett område är viktigt för mig,för att kunna nå ut till så många individer som möjligt.

Att resa i medvetenhet till fler inre dimensioner är och kommer förbli min inspirations källa framåt.

Livet för mig är en resa utan gränser


Jag arbetar idag som Behandlingsassistent och boendepedagog

och har under många år arbetat med människor i läkande syfte, jag har saknat den alternativa acceptansen inom yrket då jag vet hur våra kroppar läker den vägen och inte genom kemikalisk medicinering.


Jag kan idag med stor tacksamhet vara en kanal för att just du kan börja din livs resa till att skapa det liv som just du vill leva

Så välkomna att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur det kan gå till väga

Att få puzzla ihop livet från nya nivåer av medvetande är för mig en magisk resa

Jag hoppas vi snart ses


Shine Bright Like The Diamond You TRULY Are

Nina Magnusson

Frisk och Skönhetsterapeut

Tel:+46763530909

Behandlingspedagog

Alternativ terapeut

Lymfmassör

LPG terapeut

Frisk och Skönhets Terapeut0